Page 1 of 1

Software Reinstallation

PostPosted: Thu Dec 04, 2014 8:26 am
by hecgomrec
I need to reinstall Active Pro in another machine.

Can I use the same license I have or I have to order a new one?

If I can use the same one I just have to copy my license into the new install or there is something else to be done?

If I have to order a new one, how do I do it?

Thanks!!!

Re: Software Reinstallation

PostPosted: Fri Dec 05, 2014 12:12 am
by admin
You can move the licenses file from old computer to new computer. You need to delete the licenses file on old computer and restart active wall program file on new computer.

Re: Software Reinstallation

PostPosted: Fri Dec 05, 2014 9:00 am
by hecgomrec
I can't copy the license file from the old computer... I will try to do so... cause the HD crashed on me... but I do have a copy of the original license.lic file you guys send me.

Can I use that one even if the serial # on the new machine is different?

Thanks in advance!!!

Re: Software Reinstallation

PostPosted: Sun Dec 07, 2014 4:22 pm
by admin
Yes, you can use the original licenses file.