Batch/Query Support

Have a question about Active Wall? Ask it here!

Batch/Query Support

Postby Korder » Fri Oct 18, 2013 6:21 am

Hello,

I’m using Active Wall Lite. Now that the 64-bit support is finally available, I want to bring our network up to date. Part of the new design is that DHCP reservations on the server are done from a remote PC (without RDP) via a program/batch commands. My problem is, when I add a new user to the network, I have also add him to Active Wall and the correct group in AW. So, does AW support batch/query commands, so I can add user from e.g. command line without using the GUI, or am forced to handle the task by writing my own program and use SendMessage and the whole WinApi fun stuff to emulate user input and solve the problem that way?
Korder
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 18, 2013 6:18 am

Re: Batch/Query Support

Postby admin » Sun Oct 20, 2013 5:36 pm

You can exit active wall and add new users to computer.ini, then restart active wall.
admin
Site Admin
 
Posts: 386
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re: Batch/Query Support

Postby Gotobangzx » Tue Feb 09, 2016 1:15 am

If you have trouble finding the information I can share.
Gotobangzx
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 08, 2016 11:29 pm


Return to Questions & Answers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron