Active Wall and VPN Tunnel

Have a question about Active Wall? Ask it here!

Active Wall and VPN Tunnel

Postby Jneji » Mon Jun 10, 2013 4:11 am

Hi everyone,

i have been trying Active Wall, and i m using a VPN Tunnel to access my exchange server, the soft works perfectly without a VPN access, but when the services is UP it breaks down all the connection, VPN , internet connectivity, i dont know a such soft must have a feature to allow VPN Tunnel on a network !!
Would you please guide me through

Cordially
Jneji.
Jneji
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 10, 2013 4:07 am

Re: Active Wall and VPN Tunnel

Postby admin » Wed Jun 12, 2013 12:55 am

Which vpn software do you use?
You must open the port for your vpn tunnel.
admin
Site Admin
 
Posts: 386
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re: Active Wall and VPN Tunnel

Postby Jneji » Thu Jun 13, 2013 2:28 am

Hi again and thanks for your reply, well im using asa a firewall a Cisco asa 5510, and i have on my network a remote access VPN, that i havent tested with active wall since i m already in the subnet range, besides of the remote access vpn i have two IPsec VPN Tunnels two other sites, well when activating active wall and dooing some filtering, i have noticed that there s no more IPsec vpn tunnels, is there a solution to fix that!

Thanks.
Cordially
Jneji.
Jneji
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 10, 2013 4:07 am

Re: Active Wall and VPN Tunnel

Postby admin » Thu Jun 13, 2013 4:21 am

Please clear all group policies of active wall by click menu [Group/Clear Policy]. Does it solve your problem?
admin
Site Admin
 
Posts: 386
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re: Active Wall and VPN Tunnel

Postby alocoins » Mon Mar 03, 2014 10:47 pm

Instead,
you fight the mistakes,
you accept the faults,
and you overlook the excuses.
alocoins
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 03, 2014 10:44 pm


Return to Questions & Answers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron