[Ask] how to authorized plugin?

Have a question about Active Wall? Ask it here!

[Ask] how to authorized plugin?

Postby che2nk » Mon May 12, 2008 6:08 pm

i am use active wall free edition. Please tell me to authorized plugin? i want to add plugin for manage bandwidth. thank you.
che2nk
 
Posts: 8
Joined: Mon May 12, 2008 10:09 am

Postby admin » Wed May 14, 2008 12:53 am

bandwidth is included in Active Wall Professional. Please refer to http://en.lanctrl.com/purchase.php
admin
Site Admin
 
Posts: 386
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re: [Ask] how to authorized plugin?

Postby ass » Fri Oct 03, 2008 5:33 am

actually it is posible...
saving 10000$ (10$ for 1000 licenses)...
maybe illegal in some countries, so I don't tell how.
(admin may contact me in private message for details).
ass
 
Posts: 7
Joined: Fri Jan 11, 2008 12:50 am

Re: [Ask] how to authorized plugin?

Postby thlmobile » Sun Dec 23, 2012 6:21 pm

I see some plugin but when i click config its no respond.
what's wrong? please help me.
thlmobile
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 21, 2012 1:58 am

Re: [Ask] how to authorized plugin?

Postby admin » Mon Dec 24, 2012 4:02 am

Please download active wall from our website and reinstall it.
admin
Site Admin
 
Posts: 386
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm


Return to Questions & Answers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron