Page 1 of 1

MAC Filter

PostPosted: Tue Dec 06, 2011 2:44 am
by Jomy T S
Dear Sir,

How can I block computers using MAC filter. Please explain.

Regards...JOMY T S

Re: MAC Filter

PostPosted: Tue Dec 06, 2011 9:29 pm
by admin
MAC filter can only be used in single subnet or vlan.
For more details please read user manual [Chapter 5 Plug-in operation/5.5. MAC Filter]

Re: MAC Filter

PostPosted: Mon Jan 02, 2012 10:56 pm
by Jomy T S
Dear Sir,

thank you for your support.., but the blocked MAC addresses getting an IP and shows in my group. How can I avoid this. How can I completely block the MAC address and i don't want to display that MAC address with any IP in my active wall.

I am waiting for your reply

regards,

Jomy T S

Re: MAC Filter

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 6:33 pm
by admin
Please disable autofind by click menu [Config/Setting Option] and uncheck [Auto find computer], active wall will not display new ip addresses.

Re: MAC Filter

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 7:15 pm
by Jomy T S
Dear Sir,

thanks a lot for your support. But sir, is there any other option to completely block the particular MAC addresses. It will be very helpful to me

Regards,

Jomy T S

Re: MAC Filter

PostPosted: Thu Jan 05, 2012 7:07 pm
by admin
If an IP address is not in computer list, active wall will apply "Pass" policy to it by default.
Please send your license file to support@lanctrl.com if you want to change the default policy to "Deny".

Re: MAC Filter

PostPosted: Thu Jan 12, 2012 7:44 pm
by Jomy T S
Ok sir I will do..

Regards,

Jomy T S